Skip to main content

Accountmanager Amsterdam

€3.500 – €4.500 32 – 40u p/wk HBO

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tussen € 3.500 – € 4.000,- o.b.v. fulltime (afhankelijk van je ervaring)
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, workshops en bijwonen van events
  • Reiskostenvergoeding (OV-kaart of km-vergoeding)
  • 25 vakantiedagen
  • Verzorgde lunch op kantoor en thuiswerkvergoeding

Heb je interesse in deze vacature?

Reageer dan via het formulier.

    Functieomschrijving

    Als accountmanager ben jij de aanvoerder van onze commercie. Je bent veel op pad om potentiële klanten te adviseren. Je ontmoet elke dag nieuwe mensen en je weet steeds te levelen met jouw gesprekspartner. Dit maakt jouw baan afwisselend en uitdagend!

    Je adviseert over de mogelijkheden van onze dienstverlening, maar wij hebben nog veel meer te bieden. In jouw verkoopgesprek kijk je samen met de potentiële klant welke slimme producten er mogelijk zijn. Jouw advies is gebaseerd op de overtuiging van een betere samenwerking. Deze functie past bij jou omdat jij verduurzaming belangrijk vindt en net als ons vastberaden bent om het verschil te maken.

    Functie-eisen

    Jij gaat gemakkelijk gesprekken aan en bent doelgericht. Wij verwachten niet dat je gelijk alles weet. Jouw collega’s leren het je graag doormiddel van persoonlijke opleiding en coaching. Wel verwachten wij dat je gedreven bent en over een proactieve en commerciële instelling beschikt.

    Verder zijn onderstaande punten belangrijk om succesvol te kunnen zijn in de functie:

    • Je hebt minimaal een jaar in een vergelijkbare functie opgedaan.
    • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
    • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
    • Je hebt minimaal een hbo-diploma.
    • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

    Over de organisatie

    Al langere periode spookt het door onze hoofd om recruitment in deze tijd efficiënter en kostenbesparender te maken. Met een achtergrond in traditionele recruitment sloot niet meer voldoende aan aan deze tijd. De combinatie van sociale platformen met gerichte online (recruitment) marketing is voor ons de ideale mix om latent zoekende te bereiken.

    Onze recruitment expertise met online marketingexpertise stelt ons in staat om online recruitment campagnes in te richten die de doelgroep bereiken. Door gerichte advertenties op sociale media worden latend werkzoekende doelgerichter bereikt.

    Wat ons uniek maakt is het vermogen om kandidaten te vinden die voorheen nog niet te bereiken waren. Onze aanpak past in deze tijd en sluit aan aan de nieuwe recruitment ontwikkelingen.

    Past deze vacature niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar iets anders?

    Bekijk dan alle openstaande vacatures via onderstaande knop.

    Alle vacatures bekijken